PVC vloeren vs houten vloeren - De houtmarkt
15934
post-template-default,single,single-post,postid-15934,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

PVC vloeren vs houten vloeren

houten vloer

PVC vloeren vs houten vloeren

Veel mensen vinden het lastig om een goede vloer te kiezen voor hun woning. Er zijn enorm veel verschillende vloeren waaruit je kan kiezen, maar houten- en PVC vloeren zijn tegenwoordig wel de populairste. In dit artikel ga ik de twee vloeren voor je vergelijken.

 

De uitstraling

Om te beginnen iets wat voor veel mensen erg belangrijk is: de uitstraling. De uitstraling van de houten vloeren winnen natuurlijk van de PVC vloeren, aangezien de PVC vloeren een namaak versie zijn van de houten vloeren. PVC vloeren zijn enorm mooi, maar je mist de unieke uitstraling van de houten vloeren wel.

 

Vloerverwarming

Helaas zijn de houten vloeren niet geschikt voor vloerverwarming. Er zijn wel PVC vloeren die vloerverwarming aan kunnen. Helaas gaat kan het hout niet tegen de warmte waardoor je de houten vloeren zou beschadigen.

 

Hygiëne

Een belangrijk punt is ook de hygiëne van de vloersoort. Houten vloeren kan je schoon houden, maar dit kost wel veel aandacht. Ze zijn namelijk niet waterafstotend en hierdoor moet je oppassen met het dweilen van de vloeren. PVC vloeren zijn daarentegen enorm makkelijk schoon te houden. Je kan de vloeren enorm makkelijk schoon houden en er zijn geen gleufjes waarin vuil zich kan verstoppen.

 

Wil je nou ook een mooie PVC vloer of houten vloer aanschaffen? Neem dan een kijkje op www.martijndewitvloeren.nl voor de mogelijkheden die er zijn.

No Comments

Post A Comment