Hoe verklein je de kans op een inbraak? - De houtmarkt
16046
post-template-default,single,single-post,postid-16046,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Hoe verklein je de kans op een inbraak?

Hoe verklein je de kans op een inbraak?

Een inbraak is een afschuwelijk iets om mee te maken. Zijn er dure of persoonlijke voorwerpen uit je huis gestolen? Zo ja, dan maakt dit de gebeurtenis des te verwoestender. Bovendien is het idee dat een vreemde in je huis is geweest ook een heel onaangename gedachte. Je wilt je immers veilig kunnen voelen in je eigen huis. Helaas worden inbrekers steeds slimmer en bedenken ze voortdurend nieuwe inbraaktechnieken. Maar hoe kun je het risico op een inbraak verkleinen?
 

Verschillende sloten voor inbraakbeveiliging

Er zijn veel verschillende soorten inbraakbeveiliging. Zo is is het plaatsen van goede sloten een goede inbraakbeveiliging. Neem hiervoor een slot met een SKG-keurmerk te nemen. Dit type slot is goed en is veilig. Bovendien zijn ze goedgekeurd door de Nationale Politiebond. Je kunt er dus van uitgaan dat je huis met deze sloten een goede inbraakbeveiliging heeft. Hoe meer sterren je SKG goedgekeurd slot heeft, hoe beter de inbraakbeveiliging is.

Maar goede inbraakbeveiliging gaat verder dan alleen een goed slot. Het plaatsen van anti-inbraakstrips, het installeren van camera’s en inbraakalarmen, grind voor de deur of een lamp die door beweging geactiveerd wordt, vallen ook onder inbraakbeveiliging. Al deze middelen zorgen ervoor dat je het risico op inbraak zo klein mogelijk maakt.

 

Advies voor inbraakbeveiliging

Ben je op zoek naar goede inbraakbeveiliging? Bij een erkende en professionele slotenmaker kun je gratis advies krijgen over hoe je jouw huis inbraakveilig maakt. Ook kunnen ze bijvoorbeeld nieuwe veilige SKG goedgekeurde sloten plaatsen, zodat je je weer veilig kunt voelen in je eigen huis. De slotenmaker komt snel bij je langs, inspecteert je sloten en geeft je professioneel en deskundig advies over wat je kunt doen om inbraak te voorkomen. Ook voor bescherming tegen kerntrekken ben je hier aan het juiste adres.

No Comments

Post A Comment